Online Oyun Önerisi

Yazar Unknown 26 Mart 2015 Perşembe 0 yorum
Evet, arkadaşlar şimdi size oynanması gereken online oyunları göstericem yani zaten genel olarak en çok oynanan ve tutulan oyunlardır neyse başlıyalım.

1-League of legends
League of legends Moba türü bir oyundur.Strateji tarzıdır tabi tam olarak strateji değil fakat strateji olarak geçiyor.Şuanda Dünya'da en çok oynanan oyunlardan biridir.Türkiyenin büyük bir kısmıda League of legends oynamakta biraz bağımlılık yapar dikkatli olun.
Oyunda 118'in üstünde karakterler(herolar) var IP biriktirip bunları açabiliyorsunuz.
Farklı oyun modları var genellikle Sihirdar vadisi normal oyun oynanır.
30 level olduğunuzda ranked girmeye başlanır tabi normal oyuna devam edebilirsiniz oyunu öğrenesiye kadar normal oyun atmanız tavsiyem sonra ranked(dereceli) maç girerek bir lige atılabilirsiniz.
Dotaya benzerliğiyle dikkat çekerki zaten aynı yapımcılardır.














Dota 2 

Dota 2'de league of legends benzeri Moba türü bir oyundur.Tabiki Dota league of legends'e göre daha zor ve alışması zaman alan bir oyundur.
Yani şöyle diyelim yıllarca league of legends oynamış birisi Dota 2'ye alışması biraz zor olur Dota 2'de oynayan birisinin league of legends'a başlaması zor olur.
Dota 2  de bütün karakterler açıktır.Lol gibi değildir ıp biriktirme gibi şeyler yoktur.
















Counter Strike:Global Offensive

Counter Strike:Global Offensive yeni nesil Counter strike şuanda en çok oynanan Fps oyunları arasında Oyun modları silah skinleri ile dikkat çekmekte ve ilgi toplamakta.Ranked(Dereceli) sistemiyle tıpkı league of legends'deki gibi lig atlıyabiliyorsunuz.Oyunlardan silahlar düşebiliyor skinli(Silah kostümü).Fps oyunu arıyorsanız bir bakın derim.















Smite

Smite league of legends tarzı moba türü bir oyundur.Fakat oyunun oynayışı biraz farklıdır stratejiden uzak yani karakterini kamerayla birlikte kendiniz yönetiyorsunuz.Zevkli bir oyun.Lol ve dota'dan sıkıldıysanız eğer smite oynayın derim.






Hiç yorum yok: